Δηλώσεις του Harrison που δεν πέθαναν:

- Ήταν παράξενο, όλοι οι δρόμοι που πέρασα στη ζωή μου ήταν γεμάτοι από ανθρώπους που μας χαιρετούσαν.

- Πάντα λυπόμουν τον Elvis. Ήταν μόνος του. Εμείς είχαμε ο ένας τον άλλον για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες

- Ο κόσμος μας χρησιμοποίησε ως αφορμή για να τρελαθεί και έπειτα κατηγορούσαν εμάς για Beatlemania

- Το κοινό έδινε τα χρήματα και τα ουρλιαχτά του, αλλά οι Beatles πρόσφεραν το νευρικό τους σύστημα πράγμα πολύ πιο δύσκολο.

- Ήμουν και θα παραμείνω πάντα εννέα μήνες μικρότερος από τον Paul McCartney

- Δεν θέλω να συμμετάσχω σε μπάντα που θα συμπεριλαμβάνει τον Paul McCartney (δήλωση του 1974)

- Λίγη παραπάνω αγάπη θα μπορούσε να έχει αποτρέψει ότι πήγε τόσο στραβά (σχόλιο για το θάνατο του Brian Jones)

- Δεν υπάρχει περίπτωση να επανενωθούν οι Beatles όσο ο John Lennon παραμένει νεκρός

- Το πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο είναι σα να αφαιρείς ένα πανωφόρι από την ύπαρξη σου

- Η μεγαλύτερη διάσπαση στην καριέρα μου έγινε το 1963 με την είσοδο μου στους Beatles. Τώρα, κάνοντας μια ανασκόπηση, μεγαλύτερη διάσπαση στην καριέρα μου από τότε κι έπειτα έγινε όταν βγήκα από τούς Beatles.


Here Comes The Sun

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των επιχειρηματικών υποθέσεων πού έπρεπε να διεκπεραιώσουμε είχαμε συναντήσεις επί συναντήσεων και ήταν στ' αλήθεια αηδιαστική κατάσταση γιατί αυτό δεν είναι από τα πράγματα πού μας ευχαριστούν. Μια μέρα λοιπόν δεν πήγα στο γραφείο, προτίμησα να πάω στο σπίτι κάτι φίλων στην εξοχή - ήταν σα να τόσκαγα από το σχολείο. Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και ένιωθα σιγά σιγά το χαλάρωμα της έντασης πού μου είχε συγκεντρωθεί. Ήταν μια πραγματικά ηλιόλουστη μέρα Έπιασα την κιθάρα μου και ήταν η πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες πού έπαιζα γιατί πιο πριν ήμουν πολύ απασχολημένος. Το πρώτο πράγμα πού βγήκε ήταν το «Here Comes The Sun». Μου ήρθε έτσι αυθόρμητα και το τελείωσα αργότερα κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στη Σαρδηνία.


Something

«Έγραψα αυτό το τραγούδι στην Abbey Road την εποχή που φτιάχναμε το λευκό άλμπουμ, ξέρετε ποιο άλμπουμ ονομάζουμε το λευκό, εκείνο που γράφει «Beatles». Έγραψα λοιπόν το κομμάτι εκείνη την εποχή και ήταν λίγο παράξενο γιατί όταν γράφεις τραγούδια όλα σου ηχούν κάπως σα γνώριμα κι όσο πιο συναρπαστικά είναι, τόσο πιο οικεία σου φαίνονται. Έφτιαξα το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού και μετά το έβαλα στη κατάψυξη περίπου για 6 μήνες γιατί μου φαινόταν πολύ εύκολο, ηχούσε πολύ απλό, σίγουρα θάπρεπε να ήταν και κάπως αλλιώς αλλά δεν ήταν, κι έτσι έδωσα το τραγούδι στον Joe Cocker. Αυτό συνέβη ένα χρόνο περίπου πριν το παρουσιάσω εγώ. Την εποχή που το παρουσίασε εγώ το είχα ήδη γράψει στο Abbey Road»
 
Λίστα όλων των άρθρων