Όλα - σχεδόν όλα - τα μυστικά του σερ Πολ Μακάρτνεϊ έχουν μαθευτεί. Ένα «περίπου» μυστικό του, γίνεται τώρα γραμματόσημο. Τα ταλέντα του σερ Πολ δεν εξαντλήθηκαν όλα στη μουσική. Ο σερ Πολ ζωγραφίζει. Και εντός ολίγου θα είναι ο πρώτος ποπ σταρ που θα σχεδιάσει μια σειρά γραμματοσήμων.

Οι φιλοτελιστές και οι φαν των Beatles - δηλαδή εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο - ας έχουν τον νου τους. Τα γραμματόσημα του Μακάρτνεϊ θα κυκλοφορήσουν από το Νησί του Μαν την 1η Ιουλίου.

Τα έσοδα θα δοθούν για την προστασία της Γης και την σωστή εκμετάλλευσή της, μέσα από τον οργανισμό «Υιοθέτησε Ένα Ορυχείο», που έχει ιδρύσει ο Μακάρτνεϊ μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του, Χίδερ Μιλς.

Οι ειδικοί μίλησαν για «γραμματόσημα πραγματικά έργα τέχνης», ενώ ο πρώην Beatle δήλωσε ευτυχής, μια και το νησί Μαν ήταν αγαπημένος τόπος από τα παιδικά του χρόνια. Στο κάτω κάτω, γιατί να παίρνει εικαστικά εγκώμια μόνο ο Λένον, με εκείνα τα σκιτσάκια που ανακάλυψε η Γιόκο στα... γνωστά συρτάρια με τους κρυμμένους «θησαυρούς»;

ΤΑ ΝΕΑ, 19/02/2002
 
Λίστα όλων των άρθρων