«Ό,τι έχετε να πείτε εναντίον της γυναίκας μου να το πείτε ευθέως», ήταν το μήνυμα που έστειλε προς κάθε παραλήπτη ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην ιστοσελίδα της Χίδερ Μιλς, της γυναίκας που παντρεύτηκε το 2002. Στημένο ή αυθόρμητο το ξέσπασμα του πρώην «σκαθαριού», το θέμα είναι πως ο Πολ προσπάθησε, έστω και μέσω Διαδικτύου, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Διότι δεν ανέχεται, πλέον, η Χίδερ να φταίει για όλα. Από το χρώμα των μαλλιών του μέχρι το γεγονός ότι ύστερα από πολλά χρόνια απέλυσε τον μάνατζέρ του. Και ζητά όχι μόνο να σταματήσουν οι «κακόβουλες, δυσάρεστες προσωπικές και ανυπόστατες ιστορίες από ορισμένους δημοσιογράφους», αλλά και, επιτέλους, να το αφήσουν ήσυχο το κορίτσι.

Διότι, λέει ο Πολ, δεν της έφτανε το αυτοκινητικό ατύχημα που της στέρησε το πόδι της και την καριέρα της ως μοντέλου, μόλις η ζωή της πήρε και πάλι τα πάνω της έχει βρει απέναντί της τους δημοσιογράφους, που εκτός των άλλων τής προσάπτουν πως έχει προκαλέσει βαθιά ρήγματα και στη σχέση του Πολ με τα παιδιά του.

Κάτι που δεν ισχύει, λέει το πρώην μέλος των Beatles. Κι ας έχει να του μιλήσει η κόρη του, η γνωστή σχεδιάστρια Στέλλα, ένας Θεός ξέρει πόσον καιρό...

ΤΑ ΝΕΑ, 07/02/2005
 
Λίστα όλων των άρθρων