Μια δωρεάν συναυλία έδωσε στις 27 Ιουνίου ο Paul McCartney, στο Amoeba Records του Los Angeles.

Πολλοί από τους 500 θαυμαστές που παρεβρέθηκαν είχαν κατασκηνώσει από το προηγούμενο βράδυ έξω από το χώρο της συναυλίας προκειμένου να εξασφαλίσουν το μαγικό εισιτήριο που θα τους επέτρεπε την είσοδο σ’αυτό το μοναδικό γεγονός το οποίο είχε ανακοινωθεί μόλις δυο ημέρες πριν. Μερικοί απ’ αυτούς ταξίδεψαν έως και από την μακρινή Ιαπωνία για να δούν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Ο McCartney ερμήνευσε διάφορα κομμάτια από το πρόσφατο πετυχημένο του άλμπουμ "Memory Almost Full" καθώς και αρκετά κλασσικά κομμάτια των Beatles, μεταξύ των οποίων το "Let It Be" και το "Hey Jude".

Αρκετοί δάκρυσαν στο άκουσμα των τραγουδιών των Beatles αλλά και ο ίδιος ο McCartney συγκινήθηκε παίζοντας το "Here Today". "Αυτό είναι ένα τραγούδι για τους ανθρώπους που μας λείπουν απόψε... είναι ένα τραγούδι που έγραψα για τον John Lennon" είπε κατά την εισαγωγή.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε ήταν οι Alanis Morissette, Rosanna Arquette, Woody Harrelson, Jennifer Love Hewitt, ο παραγωγός Rick Rubin αλλά και η Olivia Harrison, η χήρα του πρώην “σκαθαριού” George Harrison.
 
Λίστα όλων των άρθρων