Ενα από τα μεγαλύτερα σίριαλ... διάζευξης στην ιστορία της σόουμπιζ ολοκληρώθηκε προ ημερών με τον γνωστό από τη θητεία στους Beatles Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να «σκάει» στην πρώην σύζυγό του, Χέδερ Μιλς, περί τα 31 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του διαζυγίου τους.

Το 65χρονο πρώην «σκαθάρι» και η 40χρονη άλλοτε εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκαν το 2002, απέκτησαν μία κόρη, ονόματι Μπεατρίς, και χώρισαν το 2006.

Εν τω μεταξύ, η Χέδερ κατηγόρησε τον Πολ πως της συμπεριφερόταν με βίαιο τρόπο, καθώς και ότι την τραυμάτιζε, αγνοώντας επιδεικτικά την αναπηρία της (η Βρετανίδα είχε χάσει το ένα της πόδι σε τροχαίο ατύχημα το 1993).

Η διαμάχη
Ο Πολ, από τη μεριά του, την χαρακτήρισε εριστική και οι δύο μαζί κατηγόρησαν τα ΜΜΕ πως δεν σεβάστηκαν την προσωπική τους ζωή.

Η δικαστική διαμάχη κράτησε σχεδόν δύο χρόνια και έληξε την περασμένη Δευτέρα, επισφραγίζοντας ένα από τα ακριβότερα και πλέον πολυσυζητημένα διαζύγια στα βρετανικά χρονικά.

Η Χέδερ έλαβε 31 εκατ. ευρώ (7,75 εκατ. ευρώ για κάθε έτος έγγαμου βίου), το γιόρτασε αδειάζοντας μία κανάτα με νερό στο κεφάλι της συνηγόρου του ΜακΚάρτνεϊ και δήλωσε πανευτυχής, «καθώς εξασφαλίστηκε τόσο το δικό της μέλλον όσο και αυτό της κόρης της».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να τονίσει πως τα 45.000 ευρώ που θα καταβάλλει ετησίως ο Πολ για την ανατροφή της κόρης του δεν είναι αρκετά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 64χρονος ΜακΚάρτνεϊ είχε αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους που εξέδωσαν το διαζύγιο του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η εφημερίδα News of the World είχε δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της Χέδερ Μιλς, αναφέροντας πως πριν παντρευτεί τον διάσημο μουσικό ήταν πόρνη πολυτελείας και εκδιδόταν - ούτε λίγο ούτε πολύ - για 5.000 δολάρια τη βραδιά.

Λύνοντας τότε για πρώτη φορά τη σιωπή του, ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανέφερε στην ιστοσελίδα του πως οι κατηγορίες είναι ψεύτικες, τονίζοντας όμως ότι θα κατέθετε όσα είχε να πει μόνο στο δικαστήριο.

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος
 
Λίστα όλων των άρθρων